Missie

Goddess Of The Mic is ontstaan met de missie om de balans in de verdeling van vrouwelijke en mannelijke artiesten in de muziek industrie, met focus op Nederland, weer in evenwicht te brengen. Daar waar de mannelijke energie domineert, creëert dit platform ruimte voor de diverse vrouwelijke ondernemers en hun karakters. Niet alleen de vrouwelijke artiest, maar ook de engineers, producers en songwriters verdienen ruimte in deze field.

GOTM wilt een platform om een eerlijk beeld van de vrouw te weergeven. Een beeld wat veel diverser en oprechter is dan het huidige. Wij bieden gelijke kansen voor elk soort vrouw zonder dat zij concessies moeten doen. Onze missie is om de verschillende type vrouwelijke ondernemers in de muziekindustrie, voornamelijk de artiesten, te stimuleren de authenticiteit in zichzelf te ontdekken en constant te blijven ontwikkelen. Daarnaast willen wij een bijdrage leveren in de professionalisering van hun kwaliteiten.

Het concept van een volledig vrouwelijke platenindustrie en promotieplatform is in Nederland nog niet succesvol uitgevoerd. Goddess Of The Mic is hierin uniek en zal de eerste organisatie zijn die dit waarmaakt.

 

Visie

 

GOTM ziet een:

 • muziekindustrie die de verschillende vrouwelijke ondernemers in deze scene omarmt en de

  erkenning geeft die zij verdienen om de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke artiesten te

  herstellen;

 • muziekindustrie die de vrouwen en vrouwelijke ondernemers stimuleert om de authenticiteit in

  zichzelf te ontdekken en constant te blijven ontwikkelen;

 • Muziekindustrie met gelijke kansen voor de vrouwelijke ondernemers en dezelfde respect en

  behandeling die de mannen ontvangen;

 • Muziekindustrie die de opkomende vrouwelijke artiest evenveel ruimte geeft om te groeien als

  de mannelijke opkomende artiest.